Home » Financieel economisch strafrecht

Financieel economisch strafrecht

Geen enkele onderneming wil betrokken raken bij strafbaar handelen. Toch beschouwt het Openbaar Ministerie veel meer als strafbaar handelen dan u denkt. Zeker de zakelijke markt is steeds meer in het vizier van het Openbaar Ministerie. Hierbij worden zowel de onderneming als de (feitelijk) leidinggevenden van de onderneming vervolgd.  Daarbij worden handelingen als strafbaar aangemerkt die op het eerste gezicht deel uitmaken van de normale of in ieder geval gebruikelijke bedrijfsvoering.

Betrokkenheid strafbaar handelen voorkomen

Wat te doen om betrokkenheid bij strafbaar handelen te voorkomen? Hoe te handelen wanneer binnen de onderneming strafbaar handelen wordt vermoed? En wat te doen als het Openbaar Ministerie plotseling op de stoep staat om een doorzoeking te doen? Allemaal vragen waarbij Cleerdin & Hamer Advocaten u graag van dienst is. Onze advocaten staan voor u klaar. Zowel voor compliance vraagstukken als voor advisering wanneer strafbaar handelen wordt vermoed. En natuurlijk voor het geval een procedure onvermijdelijk is.

Advocaten Financieel economisch strafrecht

Cleerdin en Hamer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich van oudsher met name richt op het strafrecht. Hoewel ook civiele advocaten deel uit maken van ons kantoor en cliënten daardoor op vrijwel alle rechtsgebieden kunnen worden bijgestaan, heeft de strafsectie zich ontwikkeld tot een van de grootste en meest vooraanstaande van Nederland.

Bovendien hebben onze advocaten ieder hun eigen specialisatie binnen het strafrecht waarin zij bovengemiddeld deskundig zijn. Onze specialisten in het financieel economisch strafrecht beschikken over de bijzondere kennis en vaardigheden die nodig zijn om u niet alleen in elke fase van het strafproces bij te staan, maar ook al daarvoor.

Contact

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.