Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Horecarecht

Contractenrecht horeca

Horeca ondernemers met hotels, restaurants en caf├ęs hebben aan verschillende kanten te maken met contracten. Deze hebben te maken met uiteenlopende rechtsgebieden. Zoals arbeidsrecht, huurrecht, of ondernemingsrecht. De specialisten Contractenrecht van Cleerdin & Hamers advocaten helpen u bij het opstellen van een contract of verbeteren van een rechtsgeldig en fair contract.

Contractenrecht bij arbeidsconflicten

Bij een arbeidsconflict wilt u zeker zijn dat uw onderneming niet het onderspit delft. Daarom is het belangrijk u te laten bijstaan door een specialist. Een arbeidsrechtadvocaat is gespecialiseerd in zaken die te maken hebben met arbeidsrecht en arbeidscontracten. U krijgt vakkundig advies over individueel ontslag, collectief ontslag en een ontslagvergunningen van het UWV.

Contractenrecht bij huurconflicten

Wanneer u een bedrijfsruimte wilt huren of kopen, doet u er goed aan goed beslagen ten ijs te komen. Cleerdin & Hamer advocaten zijn specialisten in vastgoedrecht en horecarecht. Wij kennen de regels die van toepassing zijn op contracten die horen bij een huurovereenkomst bedrijfsruimte, of contracten rond de koop en verkoop van een bedrijfspand.

Ondernemingsrecht

Ondernemers in de horeca maken afspraken met leveranciers, zoals bierbrouwers, drankenhandels, beveiligingsbedrijven en nog veel meer. Idealiter worden deze overeenkomsten schriftelijk vastgelegd in een contract. De waarde van een schriftelijk contract bewijst zich als er onenigheid ontstaat. U voorkomt problemen door uw afspraken te laten toetsen of vastleggen door een contractenrecht advocaat. Cleerdin & Hamer advocaten begeleidt u graag bij het opstellen van contracten.