Home » Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Alle arbeidsrechtadvocaten van Cleerdin & Hamer Advocaten hebben jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers in vele branches over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. In de loop der jaren is een bijzondere affiniteit ontstaan met het MKB, waaronder zakelijke dienstverlening, retail, ICT, grafimedia, automotive en horeca.   

Specialistische kennis is in huis over onder andere reorganisaties en ontslag, arbeidsgeschillen – waaronder arbeidsconflicten en verweer tegen loonvorderingen – en medezeggenschap. Wij adviseren regelmatig over arbeidsovereenkomsten, flexibele arbeidsrelaties en de (eenzijdige wijziging van) arbeidsvoorwaarden.

Ook met vragen over de (bijzondere) rechtspositie van de statutair bestuurder kunt u bij ons terecht.

Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving, zodat u uiteraard ook met vragen over de WAB en de NOW bij ons terecht kunt.

Onderscheid door een persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een praktische insteek. Maar ook door een persoonlijke benadering en onze tarieven. Onze ‘huisstijl’ is dat we u een concreet arbeidsrecht advies geven. Aan lange juridische epistels zonder duidelijke conclusie hebben de meeste van onze cliënten geen behoefte.

Ons werk doen wij zelf. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Geregeld horen wij van mensen die er achteraf achterkomen dat het eigenlijke werk niet is gedaan door de arbeidsrecht advocaat met wie ze gesproken hebben. Maar wel door een hen onbekende stagiaire. Wij werken onderling veel samen, maar nemen altijd onze eigen verantwoordelijkheid.

Scherp door interne en externe opleiding

Specialist word je door het volgen van de juiste postacademische opleidingen. We blijven scherp door interne en externe opleidingen. Daarnaast bespreken we regelmatig de meest recente ontwikkelingen aan de hand van jurisprudentie. Zo ook op het gebied van arbeidsrecht.

Wet compensatie transitievergoeding | Cleerdin & Hamer Advocaten

Tarieven arbeidsrecht advies

Vergeleken bij andere gespecialiseerde advocaten zijn onze tarieven niet hoog. Voor ons is dat mogelijk juist doordat we gespecialiseerd zijn. We houden onze kosten laag. Wij investeren liever in kennis en advocaten dan in marmeren trappen en kroonluchters.

Advocatenkantoor arbeidsrecht

Onze advocaten staan bedrijven, particulieren en organisaties bij. Cleerdin & Hamer Advocaten is hét advocatenkantoor arbeidsrechtspraak dat uw belangen optimaal behartigt bij een arbeidsconflict. Dat garanderen wij u!

Contact

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.