Home » Arbeidsrecht advocaat Particulier

Arbeidsrecht advocaat Particulier

De arbeidsrecht advocaten van Cleerdin & Hamer Advocaten hebben jarenlange ervaring in het adviseren van zowel werknemers als werkgevers over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Juist omdat wij ervaring hebben in het bijstaan van zowel werknemers als werkgevers kunnen wij goed inschatten waar mogelijke pijnpunten zitten en wat een reële uitkomst is.

Onze arbeidsrecht advocaten hebben de specialistische kennis in huis over onder andere reorganisaties en ontslag, arbeidsgeschillen – waaronder arbeidsconflicten en verweer tegen loonvorderingen.

Voor u als werknemer kan er veel op het spel staan, zoals het verlies van uw baan en daarmee uw inkomen. Laat u daarom tijdig adviseren en bijstaan door een van onze advocaten zodat u weet wat uw rechten en zijn en om in geval van een conflict, een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen.

Onderscheid door een persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een praktische insteek. Maar ook door een persoonlijke benadering en onze tarieven. Onze ‘huisstijl’ is dat we u een concreet arbeidsrecht advies geven. Aan lange juridische epistels zonder duidelijke conclusie hebben de meeste van onze cliënten geen behoefte.

Ons werk doen wij zelf. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Geregeld horen wij van mensen die er achteraf achterkomen dat het eigenlijke werk niet is gedaan door de arbeidsrecht advocaat met wie ze gesproken hebben. Maar wel door een hen onbekende stagiaire. Wij werken onderling veel samen, maar nemen altijd onze eigen verantwoordelijkheid.

Scherp door interne en externe opleiding

Arbeidsrecht specialist word je door het volgen van de juiste postacademische opleidingen. We blijven scherp door interne en externe opleidingen. Daarnaast bespreken we regelmatig de meest recente ontwikkelingen aan de hand van jurisprudentie. Zo ook op het gebied van arbeidsrecht.

Arbeidsrecht advocaat

Tarieven arbeidsrecht advies

Vergeleken bij andere gespecialiseerde advocaten zijn onze tarieven niet hoog. Voor ons is dat mogelijk juist doordat we gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht. We houden onze kosten laag. Wij investeren liever in kennis en advocaten dan in marmeren trappen en kroonluchters.

Advocatenkantoor arbeidsrecht

Onze advocaten staan bedrijven, particulieren en organisaties bij. Cleerdin & Hamer Advocaten is hét advocatenkantoor arbeidsrechtspraak dat uw belangen optimaal behartigt bij een arbeidsconflict. Dat garanderen wij u!

Contact

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.