Arbeidsrecht

Bij een arbeidsconflict spelen grote belangen. Daarom is het essentieel dat u wordt bijgestaan door een specialist in arbeidsrecht die u advies geeft.
Een arbeidsrecht advocaat is gespecialiseerd in arbeidsrechtzaken die spelen bij een arbeidsconflict zoals individueel ontslag, collectief ontslag, ontslagvergunningen van UWV, etc.

Wij staan bedrijven, particulieren en organisaties bij. Naast ons specialisme arbeidsrecht, zijn wij actief op het snijvlak met ondernemingsrecht.

Onderscheid door een persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een praktische insteek, een persoonlijke benadering en door onze tarieven.

Onze ‘huisstijl’ is dat we u een concreet arbeidsrecht advies geven. Aan lange juridische epistels zonder duidelijke conclusie hebben de meeste van onze cliënten geen behoefte.

Ons werk doen wij zelf. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Geregeld horen wij van mensen die er achteraf achterkomen dat het eigenlijke werk niet is gedaan door de arbeidsrecht advocaat met wie ze gesproken hebben, maar door een hen onbekende stagiaire. Wij werken onderling veel samen, maar nemen altijd onze eigen verantwoordelijkheid.

Scherp door in- en externe opleiding

Specialist word je door het volgen van de juiste postacademische opleidingen. We blijven scherp door in- en externe opleiding en het regelmatig bespreken van de meest recente ontwikkelingen aan de hand van jurisprudentie, zo ook op het gebied van arbeidsrecht.

Vergeleken bij andere gespecialiseerde advocaten zijn onze tarieven niet hoog. Voor ons is dat mogelijk juist doordat we gespecialiseerd zijn. We houden onze kosten laag. Wij investeren liever in kennis en advocaten dan in marmeren trappen en kroonluchters.

Advocatenkantoor arbeidsrecht

Onze arbeidsrecht advocaten staan bedrijven, particulieren en organisaties bij. Cleerdin & Hamer Advocaten is hét advocatenkantoor arbeidsrechts dat uw belangen optimaal behartigt bij een arbeidsconflict. dat garanderen wij u!

‹ terug
Heeft u nog vragen?
CH Logo
Voor vragen of voor maken van een afspraak!

arbeidsrecht advocaten

Roger Jansen
CH Logo

Roger Jansen

Arbeidsrecht
Leonie Dorrestein
CH Logo

Leonie Dorrestein

Arbeidsrecht, Psychiatrisch patiëntenrecht & Contractenrecht
Bianca Hampsink
CH Logo

Bianca Hampsink

Arbeidsrecht & Vastgoedrecht
Joost Knaap
CH Logo

Joost Knaap

Arbeidsrecht & Vastgoedrecht