Alkmaar

Sinds 2003 is ons kantoor tevens gevestigd in Alkmaar. Bij Cleerdin & Hamer advocaten Alkmaar zijn op dit moment 3 advocaten werkzaam.  Zij kunnen u bijstaan op het gebied van strafrecht en personen- en familierecht. Maar Cleerdin & Hamer Alkmaar is tevens gespecialiseerd in mediation, jeugdrecht, BOPZ (psychiatrisch patiëntenrecht) en sociaal zekerheidsrecht.

Cleerdin & Hamer advocaten Alkmaar

De meeste advocaten zijn al langere tijd werkzaam binnen de Noord-Hollandse balie. Daardoor kennen zij  de regio goed. Ons kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Alkmaar. Het kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt. Mocht u vragen hebben neemt u dan vooral contact op.

 

Direct contact met een ervaren advocaat!

ons nieuws

15 maart 2018

Scheiden zonder schade

Laten we er vanuit gaan dat dit het motto is van het gros van de mensen die uit elkaar gaan. Van diezelfde mensen ging het grootste gedeelte er vanuit dat hun relatie of huwelijk niet zou stranden. Zij zouden samen verre reizen gaan maken. Of hebben juist samen een huis gekocht om zich te settelen. De huwelijksdag was er een om nooit te vergeten. En samen stonden zij om dat wiegje naar hun wereldwonder te [...]
Lees verder
23 februari 2018

OM moet meer informatie geven over afspraken met getuige Sonja Holleeder.

In de strafzaak tegen Willem Holleeder heeft de verdediging afgelopen dinsdag, tijdens het verhoor van getuige Sonja Holleeder, gevraagd om meer informatie over de overeenkomst tussen getuige Sonja Holleeder en het OM.

Lees verder

De advocaten

Elwin Boskma
CH Logo

Elwin Boskma

Strafrecht, Jeugdrecht & Psychiatrisch patiëntenrecht
Mirjam van der Weide
CH Logo

Mirjam van der Weide

Personen- & familierecht, Mediation, Jeugdrecht & Psychiatrisch patiëntenrecht
Paul van Putten
CH Logo

Paul van Putten

Strafrecht, Personen en familierecht, Jeugdrecht, Psychiatrisch patiëntenrecht & Sociaal zekerheidsrecht