Jeroen Spoor | Cleerdin & Hamer Advocaten

“De ondernemer heeft er recht op om op een goede manier zaken te kunnen doen. Daar help ik ondernemers bij.”

Jeroen Spoor heeft in zijn carrière in honderden civiele zaken de aanval geleid of de verdediging gevoerd, maar ook vaak gerechtelijke procedures voorkomen door het bereiken van een oplossing buiten de rechtbank. Het bereiken van het optimale resultaat is zijn missie.

Mr. Spoor is onder meer horecaspecialist. Hij begeleidt bedrijven bij kwesties rond huur, eigendom, pacht, contracten en vergunningen. Zijn bijzondere aandacht hebben overnames en het starten en verkopen van bedrijven.

Vanaf 1991 werkt mr. Spoor als advocaat voor bedrijven. Als geen ander weet hij wat daar speelt: hij begrijpt bedrijven. Hij weet wat zaken doen is en hij spreekt de taal van het MKB. Mr. Spoor heeft een commerciële civiele praktijk. Zijn rechtsgebieden zijn ondernemings– en vastgoedrecht (waaronder huur-, bouw-, bestuurs- en onteigeningsrecht). In de horeca komen al deze rechtsgebieden samen.

Sinds juli 1992 is mr. Spoor als advocaat verbonden aan het kantoor Cleerdin & Hamer Advocaten te Amsterdam, waar hij zich uitsluitend met het civiele recht bezig houdt. Hij is partner bij Cleerdin & Hamer Advocaten sinds juli 1994.

Binnen het kantoor speelt mr. Spoor als partner een belangrijke rol in de civielrechtelijke secties. Mr. Jeroen Spoor is hoofd van de sectie vastgoed.