Op 1 september 2015 heeft advocatenkantoor Cleerdin & Hamer Advocaten de deuren van onze nieuwe Rotterdamse vestiging geopend.

Vijf gespecialiseerde strafrechtadvocaten onder leiding van Sander Janssen staan klaar om u bij te staan in de meest uiteenlopende strafzaken.

Voor vragen over bijstand op andere rechtsgebieden kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s van andere vestigingen die regelmatig op ons kantoor aanwezig zijn.

U bent van harte welkom aan het Oudehoofdplein voor een oriënterend gesprek.

Ons nieuws

23 mei 2020

Hoe werkt de rechter de Coronaberg aan strafzaken weg?

De coronacrisis heeft het reservoir met strafzaken verder doen vollopen. Hoe werk je die achterstand weg zonder de rechten van verdachten te schaden? Op zaterdagmiddag 23 mei 2020 om 14.00 uur staat de uitzending van Argos op NPO Radio1 in het teken van deze vraag. Strafrechtadvocaat Patrick van der Meij wordt gevolgd rondom en tijdens de [...]
Lees verder »
15 mei 2020

Corona als excuus weigeren omgangsregeling

Vandaag publiceert De Telegraaf een artikel over het recht van kinderen op contact met beide ouders. Ook in tijden van Corona. Het coronavirus wordt door gescheiden ouders meer dan eens aangegrepen als reden om afspraken met hun ex-partner niet na te komen. Contact met beide ouders Familierechtadvocaat en mediator Glenda Raap: „In de wet staat dat [...]
Lees verder »
De advocaten