Op 1 september 2015 heeft advocatenkantoor Cleerdin & Hamer Advocaten de deuren van onze nieuwe Rotterdamse vestiging geopend.

Vijf gespecialiseerde strafrechtadvocaten onder leiding van Sander Janssen staan klaar om u bij te staan in de meest uiteenlopende strafzaken.

Voor vragen over bijstand op andere rechtsgebieden kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s van andere vestigingen die regelmatig op ons kantoor aanwezig zijn.

U bent van harte welkom aan het Oudehoofdplein voor een oriënterend gesprek.

Ons nieuws

15 oktober 2019

Mishandeling door testikels vastgrijpen

Tijdens een worsteling met een agent greep cliënt de agent bij zijn testikels. Hij werd in hoger beroep veroordeeld voor mishandeling. In cassatie is door mr. Van Leusden erover geklaagd dat uitsluitend het vastgrijpen van de testikels nog geen pijn, letsel of “een min of meer hevige onlust veroorzakende gewaarwording in of aan het lichaam” [...]
Lees verder »
01 oktober 2019

Eric de Waart sluit aan bij Cleerdin & Hamer

Per 1 oktober 2019 breidt Cleerdin & Hamer de dienstverlening verder uit in Almere. Eric de Waart zal zich dan bij Cleerdin & Hamer aansluiten en de praktijk op het gebied van ondernemingsrecht verder uitbreiden en invullen. Eric heeft een lange staat van dienst in het ondernemingsrecht van bijna 25 jaar waarin hij de laatste [...]
Lees verder »
De advocaten